Dato Harun Taib: Membongkar Hakikat Syiah Di Iran Dan Iraq


[Muat Turun Artikel – Format PDF]


https://www.facebook.com/266792370734069/videos/830950174463539

Ketua Dewan Ulamak PAS Pusat (mantan), Dato Harun Taib dalam kuliahnya pada 5 Januari 2007 membongkar hakikat di sebalik kebangkitan Syiah di Iran dan Iraq. Didedahkan juga bagaimana dendam Syiah terhadap Sunni sama seperti dendam Yahudi terhadap umat Islam.

Beliau menceritakan tentang keganasan Syiah di Iran dan di Iraq. Di Iran para ulama Sunni dibunuh selepas Ayatullah Khomeini naik memerintah. Satu perkembangan yang membimbangkan juga di Iraq  di mana golongan Syiah yang memerintah telah membunuh golongan Sunni sama ada orang awam dan para ulama’nya. Manakala masjid-masjid dibakar dan diruntuhkan. Menurutnya, sekejam-kejam Komunis semasa menjajah negara umat Islam tidak pernahpun meruntuhkan masjid-masjid mereka.

Tonton video ini yang mengandungi kuliah Dato Harun Taib dengan disertakan klip-klip video kekejaman Syiah dan kekarutan mereka.

Sumber: http://al-ahkam.net/home/index.php?option=com_content&view=article&id=2076:video-ketua-dewan-ulamak-pas-pusat-dato-harun-taib-membongkar-hakikat-syiah-di-iran-iraq-dan-leb&catid=62:bahaya-syiah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s